Mednarodno poslovno srečanje v času 51. MOS v Celju, 13. 9. 2018

 

Mednarodno poslovno srečanje v času 51. MOS v Celju, 13. september 2018

V okviru 51. MOS v Celju je organizirano tradicionalno Mednarodno poslovno srečanje z naslovom “Uspešno v Sloveniji”, ki bo potekalo v četrtek, 13. 9. 2018, s pričetkom ob 10. uri,  v Modri dvorani celjskega sejmišča (Dečkova 1, Celje).

Z izvedbo poslovnih srečanj so omogočeni novi poslovni stiki s tujimi poslovnimi partnerji, kar naj bi tudi vodilo do sklenitve novih poslov in posledično do razvojne rasti podjetij. Poslovna srečanja z vnaprej pripravljenimi individualnimi sestanki so odlična poslovna priložnost za navezovanje poslovnih stikov za bodoče sodelovanje in za izmenjavo izkušenj ter poslovnih informacij.

Dogodek je namenjen vzpostavljanju neposrednih kontaktov med podjetji, ki delujejo na področju gradbeništva, elektro industrije, kovinske industrije, obnovljivih virov energije, lesne industrije, plastike in logistike.

Udeležba na dogodku je brezplačna, podjetja pa morajo najkasneje do 9. 9. 2018 svojo udeležbo potrditi preko spletne aplikacije https://slovenia2018.b2match.io/ v kateri označijo tudi podjetja s katerimi želijo imeti sestanke.

Na dan dogodka, udeleženci prejmejo brezplačno vstopnico za ogled 51. MOS (na okencu OZS na glavni blagajni Celjskega sejma).

Vabimo vas, da izkoristite priložnost za novo poslovno povezovanje in pridružite več kot 70 podjetjem iz Slovenije in tujine, ki so na dogodek že prijavljeni!